Photo: Maman on the cover of Manja July 2008

I took this from Saniboey’s blog. He is the former editor of Manja Singapura.

manja_albumAbout this cover, this is what he said:

ni saat aku baru sampai di Singapore for MANJA. Kalau tak silap aku, kecuali Rima Melati Adams, ini adalah kali pertama Addy Cradle dan Maman yang aku kenal dah dekat 15 tahun dulu jadi cover. Man Toyak pun aku kenal lama dah tapi tak pernah jadi cover. They are among the talented people in Singapore sekarang ini tetapi jarang cerita tentang diorang disiarkan sebab apa entahlah. Maman, Man, Addy and Rima…I salute you guys. Read the rest of his post here (in Bahasa Malaysia)

If you have a facebook account, you can lookup Saniboey and Addy Craddle.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Articles, Photo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s